top of page

''Dovolite nam, da ujamemo vašo vizijo! Pomagamo vam z izobraževanji, organizacijo in vodenjem vaše poslovne poti.'' 

Carmen Maria Fernandez, Fercar s.p.

O FERCAR

Podjetje Fercar deluje od leta 2015. Ustanoviteljica in direktorica Carmen Maria Fernandez, ki živi v Sloveniji že od leta 2004, je študirala na ESDAI - fakulteta za gostoljubnost in upravljanje institucij v Mehiki. Sodelovala je že pri veliko različnih projektih in organizacijah za gostoljubnost pri nas in v Mehiki. Vodila je projekte in delavnice o osebni rasti, bontonu, kulturne delavnice o komuniciranju, home managementu in gostinstvu. 

Ima široko paleto spretnosti, izobraževanja in strokovnega znanja na področjih povezanih z gostinstvom, organizacijskim upravljanjem in vodenjem, timskim razvojem, kuharsko umetnostjo in rastjo poslovanja. 

Fercar razvija različne kompetence povezane s komunikacijo in medsebojnim delovanjem, timskim delovanjem, upravljanjem s časom, osebne rasti, reševanjem problemov in konflikov. 

PROJEKT BODI SPREMEMBA 2022
Foto_ Andraž Purg - GrupA_edited_edited.jpg
O Fercar
Storitve

STORITVE

Kako vam lahko pomagamo?

POTOVANJA

Fercar je svetovalno podjetje, ki se ukvarja z ustvarjanjem in izboljševanjem nepozabnih izkušenj. Gostoljubnost je umetnost predvidevanja potreb in je temeljna sestavina za vsako uspešno poslovanje. Pričakovanja in standardi so dandanes visoki. Kupci in stranke so zvesti podjetjem, ki zagotavljajo odlične izdelke, storitve in pristno gostoljubnost. 

 

VODENJE
SVETOVANJE
DELAVNICE
IZOBRAŽEVANJA
OBLIKUJ SVOJO BLAGOVNO ZNAMKO
EVENTS

TRASCENDENTALNA ANTROPOLOGIJA

Female Developers
Teacher and Student
Vabilo predavanje Palingenesia.png
Kontakt
bottom of page